0

OVER ONS

Berni Ottjes een naam die onmisbaar
is in de wereldwijde haarindustrie.

Berni Ottjes, een naam die niet meer weg te denken  is in de wereldwijde haarindustrie.

Met zijn passie voor haarkleur staat hij nu op alle grote podia voor haarstylisten in de wereld. Het ontwikkelen van nieuwe kleurtechnieken is zijn grootste passie. Mooi, natuurlijk draagbaar haar is zijn handelsmerk. Zijn werk staat bekend als commercieel draagbaar en sexy.

Wie is Berni

Berni Ottjes is een haarstylist gepassioneerd van haarkleur.

Hij begon zijn carrière op jonge leeftijd op Academie Verbist in Antwerpen.

Berni is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende haarstylisten ter wereld gespecialiseerd op het gebied van haarkleur

Naast zijn eigen Academy en Boutique salon in Antwerpen is Berni Artistic Color Director voor L’Oréal Professionnel wereldwijd.

Jarenlange trainingservaring zowel nationaal als internationaal maken Berni tot een inspirerende trainer op het gebied van haarkleur!

Leer van Berni Ottjes bekijk trainingsaanbod

OVER DE ACADEMY

De BERNI OTTJES COLOR ACADEMY is ontstaan vanuit de behoefte om haarstylisten van over de hele wereld thuis te kunnen uitnodigen en om samen te kunnen experimenteren en trainen in haarkleur.

In een unieke setting in het historische centrum van Antwerpen komen vak techniek, haarkleurtrends en passie samen in inspirerende omgeving de “BERNI OTTJES COLOR ACADEMY”

bekijk aanbod neem contact op